keresés a weboldalon

Keszhelyi Kórház
Széchenyi 2020 logó Magyarország Kormánya - Európai Unió - Európai Strukturális és Beruházási Alapok - Befektetés a jövőbe

Élelmezés

A  KÓRHÁZ KONYHÁJÁNAK MŰKÖDÉSÉRŐL ÉS AZ ÉTKEZTETÉSRŐL

-A hozzátartozókról és az ambuláns páciensekről is gondoskodunk!-

  

 A keszthelyi Városi Kórház konyháján helyben készítjük az ételeket -fekvőbetegek, ambuláns betegek, kórházi alkalmazottak részére – megközelítőleg 400-500 fő részére. 
Az ételek készítésénél figyelembe vesszük, hogy változatos, egészséges, kímélő, de ugyanakkor laktató legyen, tartalmazva minden  nélkülözhetetlen vitamint és ásványi anyagot.

Napjainkban rengeteg negatív hatás éri szervezetünket, többek között ételek formájában (adalékanyagok, színezékek, állagjavítók, csomagolóanyagok stb.), melyek későbbi megbetegedéseket okozhatnak, ezért fontos a „betegség megelőzés” elmélete, melynek egyik legfontosabb alapköve a rossz étkezési szokások megreformálása.

Az „az vagy, amit megeszel” alapigazsága nyomán kezdje Ön is a holnapot az egészség jegyében azzal, hogy száműzi életéből az egészségtelen, szervezetében jóvátehetetlen károkat okozó ételeket, ételkészítési módokat és a gyors ételek helyett szakembereinkre bízza ételének elkészítését. 

  

Egyéni diétás tanácsadás

Az osztályos dietetikusok a diétára szoruló, osztályon fekvő betegeket diétás szaktanácssal látják el. Ezirányú igényét kérjük jelezze orvosának, vagy az osztályon lévő nővéreknek.

Osztályos Dietetikusaink:

  •                        Kovács Éva, dietetikus
  •                        Bicsérdi Judit, dietetikusDietetikai szolgálat:

A tanácsadás végén a diétának megfelelő kiegészítő anyaggal látják el a pácienseket.

BŐVEBB INFORMÁCIÓ:

Az ételek pontos tápanyagtartalmáról illetve az egyes diéták allergén tartalmáról érdeklődjön az egyes osztályon lévő nővéreknél vagy az élelmezésen!
Dietetikai jellegű információ esetén : 0683/311-060 / 2301 vagy 2300

 JÓ ÉTVÁGYAT KÍVÁN!: 
Hajnal Ildikó, élelmezési osztályvezető és az egész élelmezési osztály!