keresés a weboldalon

Keszhelyi Kórház
Széchenyi 2020 logó Magyarország Kormánya - Európai Unió - Európai Strukturális és Beruházási Alapok - Befektetés a jövőbe

Rehabilitációs osztály működési rendje

Tisztelt Betegeink !

A kialakult járványhelyzetre való tekintettel a Rehabilitációs Osztály, illetve Rehabilitációs Szakrendelésen a következő megelőző intézkedések történnek: a Rehabilitációs Szakrendelés nem meghatárzott ideig szünetel. A Rehabilitációs Osztályon a programozott rehabilitációra előjegyzett betegek felvétele szünetel – erről a betegeket, hozzátartozóikat telefonon kiértesítjük, a helyzet konszolidálódását követően a programozott rehabilitáció halasztása a későbbiekben elsőbbséget élvez, természetesen az elsőbbségi rehabilitáció prioritása mellett. Az elsőbbségi rehabilitáció (mert ennek elmaradása tartós egészségkárosodáshoz vezet) a kapacitásnak megfelelően tovább működik, az A épület II. emeletén 23 ágyon.

Dr. Gieth Andrea Neurológiai Szakrendelése az idevágó rendelkezéseknek megfelelően a telefonos megbeszélés alapján lemondásra került, a halasztthatlan, sürgős esetekkel kapcsolatban kérnék előzetes telefonos konzultációt: 30/2173939 telefonszámon.

Megértésüket köszönjük:

Dr. Gieth Andrea

osztv. vez. főorvos